1
spalare panouri fotovoltaice

COVESERV - Soluția profesională pentru spălarea/curățarea panourilor (sistemelor) fotovoltaice

spalare panouri solare

Facem asta din 2010. Peste 1.000.000 de panouri fotovoltaice au beneficiat de serviciile noastre.

curatare panouri fotovoltaice

Nu lăsa investițiile tale pe mâini greșite! Încredințează spălarea/curățarea panourilor (sistemelor) fotovoltaice unei societăți asigurată cu experiența!

intretinere panouri fotovoltaice

Operatorii noștri sunt specializați în spălarea/curățarea panourilor (sistemelor) fotovoltaice!

curatare panouri solare

Perii cinetice, apă pură 100%, pompe cu control al temperaturii și presiunii de exercițiu - așa lucrăm noi.

intretinere panouri solare

Pierderea transparenței sticlei este cauza principală care determină o reducere semnificativă a producției de energie a unui sistem fotovoltaic cu până la 30% (transparență sticlă = €)

ingrijire panouri fotovoltaice

Panourile (sistemele) fotovoltaice curate îți maximizează profiturile!

ingrijire panouri solare

Să crezi că ploile ar fi suficiente pentru spălarea/curățarea panourilor (sistemelor) fotovoltaice e greșit!

mentenanta panouri solare

Costul de spălare/curățare a panourilor (sistemelor) fotovoltaice este mai mic decât valoarea pierderii de energie care s-ar produce dacă nu se spală/curăță!

mentenanta panouri fotovoltaice

Vă recomandăm 2 spălări/curățări pe an pentru panouri (sisteme) fotovoltaice!

 

 

Producătorii de panouri fotovoltaice impun specificații stricte în spălarea/curățarea panourilor (presiunea apei, tipul de apă folosit în spălare/curățare, temperatura apei pentru a evita șocul termic, tipul de perie, fără a se utiliza detergenți, etc ...). Nerespectarea acestor specificații duce la pierderea garanției panourilor! Noi folosim sisteme de spălare/curățare care îndeplinesc în totalitate aceste specificații ale producătorilor de panouri fotovoltaice, suntem dotați cu echipamente avansate tehnologic și folosim operatori care au urmat cursuri de specializare pentru spălarea/curățarea panourilor. Suntem structurați în mai multe unități mobile echipate autonom și dispunem de platforme de lucru la înălțime de până la 20 de metri pentru a spăla/curăța orice tip de sistem implementat în poziții greu accesibile. Unitățile mobile sunt dotate cu echipament SISTEM IONIC (companie lider în lume) care produce apă pură 100% (fără calcar, săruri minerale, calciu etc.) și o trimite la presiunea și temperatura aleasă în tije telescopice din fibră de sticlă cu perii cinetice. Tehnologia noastră avansată, instruirea și experiența operatorilor duc la un cost scăzut pe fiecare spălare/curățare. Ne desfășurăm activitatea în conformitate cu normele de securitate și sănătate în muncă, P.S.I. și protecția mediului.